(Three Lions) Tirsdag 11. september 2007 stilte Darth Nielsen Band lettere forsinket til Tett på Nett på fotballpub'en Three Lions. Gutta storkoste seg og i takt med antall øl ble svarene både morsommere, lengre og hadde mindre og mindre å gjøre med spørsmålene. Bandet nektet å gi seg før alle spørsmålene var besvart og ikke før nærmere midnatt sa David, Andreas og Morten takk for seg.

From: Arne Aaslid (212.17.135.226)
Email: arne@c53twve0h_db478742.no

<Jeg bare lurer på om David er homo siden han går med så korte bukser...
Andreas er konge på trommer.>

David: Takk for komplementet. Yes – korte bukser – hæhæhæhæ! Thyge: Det er medfødt J Morten: Det er urettferdig at jeg ikke fikk komplement....

From: skaden (62.92.29.23)
Email: skaden@bne.no

<hvem er ryggsekkansvarlig hos DNB under inspillingen av sangen? og hvor mange sjåfører hadde Andreas Thyge Nielsen til å kjøre seg hjem i går natt? (merk 00:30)>

Thyge: jeg vet akkurat hvor mange jeg hadde mulighet for i alle fall – men desverre havnet jeg i den svarte bilen med den mest rånete av dem alle – Mr. Nislen..... OMG! Ellers så er det jo morten som en ryggsekkansvarlig i DNB – men MERK: Vi bruker IKKE ryggsekk men en snerten militær bag som David har stjelt. Vi har altså en bagansvarlig. David mener at Martin er bagansvarlig – fordi han i rein apati har med seg en tom ryggsekk til hver øving. Morten er enig fordi det gjør jobben som ryggsekkansvalig mye lettere.

From: Håvard (62.92.29.23)
Email: havard@bntv.no

<Hei DNB og IL Tempo!
Er det noen spesiell kvinne det refereres til i teksten? I så tilfellet hvilken kvinne er det snakk om her? (screenshot or it didn't happen (med unntak av Moskva Marit))>

Hei Håvard. Takk for en flott (men veldig dumt) innlegg. Fotball er deilig – kvinner er sexy – fatter du ikke sammenhengen?

From: Roar Stjernen (62.92.29.23)
Email: skaden@clanjeger.com

<Halloen godtfolk!
Det florerer en del rykter om hva som skjer med vokalist David Thyge Nielsen på slutten av sangen. Blant annet en teori om at han setter seg på en meget spiss stein... hva er det egentlig dere gjør med vokalisten for å få fram den hese hvesinga på slutten?>

Hei Roar! Du er god på hoppski. Hemmelighet bak akkurat denne lyse og vesende effekten i stemmen kan vi desverre ikke røpe med hensyn til rikets sikkerhet. Du hadde nok likt å vite det tenker jeg – men du må nok komme litt nærmere inn på david før slike ting kommer ut i offentligheten J

From: Hotgirl998 (84.202.66.186)
Email: hotgirl@yahoo.no

<Teksten deres er "IL Tempo like sexy som en kvinne", men hvem mener dere er den mest sexye kvinnen? Koz&Nuzz>

Hepp hepp fettlepp. Det er deg det

From: futen (129.241.216.251)
Email: futen@skatteetaten.no

<Stemmer det at Darth Nielsen Band har en skjult formue på en konto i Sveits?>

Hei futen. Svaret til deg er nei – men vi kjører etter prinsippet ”raske penger” og ”cash is king”. Si ifra om vi har skjult konto!

From: nyskjerrig (129.241.216.251)
Email: pablo@metro.no

<Hvorfor så jeg David med sminke og kjole på byen forrige helg? Er det research til ny låt?>

Hei Pablo. Vi har hatt flere spørsmål angående klesstilen til david. Vi har havnet innpå emner som ”homo”, ”korte bukser”, ”sminke”, ”skjørt” og ”sæd i munnvik”. David: Jeg må få muligheten til å forklare en gang for alle. Nysingel – ingen vasker klær hjemme – dør hjemme til mamma alltid åpen. Klær må man ha for å ikke fryse ihjel. Da er 70 tallsbuksne til farsan og nyskjørtet til mor lætt å te til. Thyge: Hva med sminken? David: Henger igjen etter trønderfesten (maskara i barten). Morten: hvilken bart?

From: rosa (129.241.216.251)
Email: rosa@lita.no

<Hei Darth Nielsen Band!Jeg digger dere. Jeg har på mp3 spilleren når jeg går til skolen. Nå må jeg legge meg. Koz! :)>

Hei rosa! Morten har også MP3 spiller. Takk for positivt innspill! Men egentlig kunne du ha spart deg for det – for selvtillit har vi MER en nok av! Koz back @ you :D

From: fredag (129.241.216.251)
Email: iaterobinson@meatlovers.com

<Hva ville dere tatt med på ei øde øy?>

Morten: Gummibåt David: Anabole Steroider Thyge: Ei bru

From: rholio (129.241.216.251)
Email: rholio@hotmail.com

<Er det sant at Morten psyker seg opp til konsertene ved å løpe inn i vegger?>

Hepp rholio! Thyge: JA! Han er helt syk. Vi er glad han våkner til vi går på scenen! Morten: Bruker å hoppe inn i veggen. Takk.

From: yoda (129.241.216.251)
Email: yodaami@jedi.net

<Det går rykter om at deler av DNB vurderer å bryte ut og starte Dark Nielsen Band? Er den mørke siden mektigere?>

Thyge: JAJAJAJAJ!! Jeg og Martin har hatt et hemmelig prosjekt gående over lengre tid. Men ingen fare. Vi går solo – og kommer ikke til å bryte ut av noen ting (seff om vi topper heile dritn). Morten/David: Vi skal starte duoen Deep Nielsen Band – et romantisk akustisk og nakent prosjekt. Så skal vi se hvem som får mest damer. HA!

From: kiki (129.241.217.118)
Email: kiki.sorum@fashion.com

<Sex, drug & rock n' roll
eller
piker, vin og sang?

Morten: E itj det det samma da? David: piker, sex og rock n’roll. Thyge: Tar alt med en klype salt (har vel dame offisielt)

From: åge (129.241.217.118)
Email: age.aleksandersen@levvalivet.no

<Kossn går dåkk fram når dåkk ska lag ei ny låt?>

Hey Åge – så fint at du interessere dæ for fremadstormende trønderband! Vi gjør som deep shit junkies fra pyton – å spraye ketsjup (nesten tom flaske) på notearket – og speller i vei. Ellers så har resten kommet til i en bunker på dora (tjuuuuukke vegge!)

From: admin (129.241.217.118)
Email: skutle@rbk.no

<Hei gutter!
Fantastisk låt. Er dere tilgjengelig for flere oppdrag?>

Vi er alltid tilgjengelige for oppdrag. Vi har akkurat nå en klausul på rekvisjon av gitarist (inkl. Reise til/fra oslo) for oppdrag i Trondheim og omeng. Når skal vi på? Morten: å dæven – STADIONROCK!! Lure på om det e den ækte skutle!

From: Arne (84.202.111.166)
Email: arneaaslid@hotmail.com

<Når skal Martin Høyer-Hansen gjøre comeback i tempotrøya?>

Thyge: Martin har 5 kamper – kan det kalles comeback? David: først må han gjøre comeback i DNB (dvs flytte fra hoodn i fuckings oslo). Morten: mm – det bør skje før pjokken starte med oslingsdialektings.

From: Superfan (80.203.116.98)
Email: glogg@sdsd.com

<Når kommer neste sang og hvilken sjanger kan fansen vente seg da?>

Takk – det er deilig å ha en ”superfan”. David prøver forskjellige kjønnn for tia – i en researchperiode. Foreløpig ser det ut som vi havner på emodisko – men vi vet jo aldri. Det er ikke til å legge under en stol det at vi faktisk har materiale nok til å gi ut ei hel plate av dine favorittsanger i din favorittsjanger. Sjanger: Darth fucking Nielsen Band.

From: Kråka (80.203.116.98)
Email: krakra@kraka.no

<Hvorfor er ikke David med i sangstjerne på tv3? ellers vil jeg bare si at martin er den kjekkeste i bandet.>

David: Må du ikke være kjendis for å delta? Greit at vi e flink – men har fortsatt bare fagbrev som anleggsmaskinfører – og tjener nok mere der en hos Se & Hør. Martin var litt av en hunk – helt til han datt i bålet! (16 mai 2002 for de som ikke vet). Vi kallern bare ”flameboy”.

From: Angus Young (80.203.116.98)
Email: angus@acdc.com

<What's your each favorite band? And favorite song?

Love you guys. See you in Wall of fame.>

Thanks for asking. Well I guess we have to answer this one individually. Morten: Guns n’ Roses – Sweet child o’ mine. Thyge: Dr. Hook – She wears the blue pants David: atm Foofighers – Skin & Bones

From: Ståle Petersen, 13 år (80.203.116.98)
Email: stale@petersen.se

<Har dere hørt om boybandet Shine? Vi spilte på Club ID for snart 10 år siden (Ketil Thorsø var vokalist forresten) og synes den nye IL Tempo-sangen minner veldig mye om en viss DumDum Boys-sang....stå frem da!>

Hei Ståle. Hva for slags bullshit er dette – vi er ikke noen fuckings copycats – så shut it!

From: Beider (80.203.116.98)
Email: harikke@email.jeg

<tror dere ole gunnar solskjær scorer i dag?>

Hei Beider. Snedig at du har fått sendt mail – håper du får mottatt svaret! Ole Gunnar Solskjær har lagt opp – følg med litt da!s

From: Rolling Stone Magazine (80.203.116.98)
Email: rolling@stones.mag

<Hva heter vokalisten? Er det en jente? Og er hun singel? Og kan jeg få se bilde av henne? Har bandet egen hjemmeside?>

1. Darth Nielsen 2. Vi vet ikke 3. Antakeligvis 4. Nei. 5. www.darthnielsenband.no

From: Elin (80.203.116.98)
Email: elin@threelions.se

<Tjena, när skal är spela på Three Lions?>

Hej ditt jävla grottget. Vi kjør igong på 3Lions när ni vill det. Det e väl så at du jobbar där e det inte? Vi har en kille på laget som e kjär i dej – så om du snabbt tar händ om honom så e vi där snabbt som fan. Det e väl så at vi skal spela nu den 13.10.07. David: Når du har høvla overn Erik. Morten: å så så flihnk i svensk da!

From: Irritert (80.203.116.98)
Email: veldig@irritert.no

<Når stiller dere til Tett på Nett egentlig????????? Er dritlenge siden det stod at dere skulle stille. Bare skitprat jo!!!!!!>

Akkurat nå. Takk for inspillet.

From: Førbainna!!! (80.203.116.98)
Email: kuk@kuk.no

<Koffer svare dokker itj på nåin tå spørsmålan mine. æ har sekkert sendt inn over 100 stykker no.!!>

Hei Håvard. Vi har besvart alle dine spørsmål. Men vi må nå desverre avbryte fett på spett for denne gang. Så vi får nok ikke svart på det siste spørsmålet. Beklager så mye. Takk til alle fans som har vært med og send inn spørsmål – så snakkes vi i baren!

 

Arkiv
28.08.07
På elgjakt med Ove Hoff

01.02.05
Hjemme hos Eivind Bjaaland
27.01.05
I Beverly Hills med Bjørn Flyen
06.01.05
Tett på nett med Erik Hoff
22.12.04
Fet på nett med Vidar Jenssen
14.12.04
Tett på nett med Eirik Rønning
04.05.04
Jorda rundt med Morten Berg
01.06.04
Down under med Mads Grimsbu
23.05.04
Tett på nett med Erik Eikebrokk