TORSDAG 4. SEPTEMBER 2008

Superlativene hagler etter Astor 2-kampen:
HYLLER GENI-HOFF

(Regnbuen og luftslottet) Erik Hoffs medspillere var ikke sene om å hylle formspillerens pasningsdyktighet, overblikk og uegoistiske innstilling etter Astor 2-kampen. Det var allerede etter 1 sekunder av kampen at Erik Hoff stod for en av IL Tempo-historiens flotteste pasninger. Erik Eikebrokk kunne vanskelig bomme etter Hoffs strålende forarbeid og sistnevnte benytter nå tiden i rampelyset til å hylle det han mener er en ny og forbedret utgave av Erik Hoff.

- Når Erik Hoff er i det spillehumøret han for tiden er gir det laget det lille ekstra, som avgjør jevne kamper til IL Tempos fordel, sier Eikebrokk og håper Hoff holder formen ved like sesongen ut og at tendensen fortsetter. For IL Tempo har ikke tapt siden Erik Hoff fant formen og kom seg inn på laget igjen.

- Pasningen var fantastisk, bortimot ferdigscora. Det var umulig å bomme, sier Eikebrokk om pasningen og skuddet som fant sted innenfor kampens første 3 sekunder.

Skryter av årets holdninger
Selv om Morten Solem hinket av banen tidlig med en vrikket ankel, er han ikke i tvil om hvorfor IL Tempo har spilt seg bedre og bedre utover sesongen.

- Holdningene er blitt bare bedre og bedre. Når til og med Tor Haakon Bjørgum ber Bruno (Coelho red. anm.) om å holde kjeft fordi han er lei av at medspillerne kakler og kjekler med dommer og motspiller, er det ingen tvil om at det er positive holdninger i klart overtall, sier Solem.

Og at det er akkurat Bruno Coelho som ofte kommer i verbalt klammeri med dommer og motspillere, mener Solem verken er tilfeldig eller noe å bry seg om.

- Nei, Bruno kommer fra en helt annen kultur. Det gjorde dommeren og forresten. Det blir litt kulturkræsj når man kommer hit til landet og vil vise for hele verden at man har lært seg å bøye verb og trøndersk uttale. Bruno er Bruno og Bruno ville ikke vært Bruno om han ikke fikk drive med ablegøyene sine, humrer Solem og får støtte av comeback-kid Vidar Guttormsen.

Skryter av bredden
- Det er høy trivselfaktor i IL Tempo for tiden. Og ikke minst er bredden stor. I dag mangler vi Olsen, Hiller, Thorsø, Nielsen, Nielsen og Nielsen, og Solem gir seg tidlig. Likevel kommer spillere inn og gjør en strålende jobb. Vi trenger ikke bry oss om å legge om taktikk eller noe sånt. Spillerne bare spiller spillet sitt og samhandlingen fungerer strålende, sier Guttormsen som på sin side ikke er fornøyd med egen innsats så langt.

- Jeg har masse å gå på. Litt uvant å spille venstre midtstopper og har ikke helt kommet inn i IL Tempo-rytmen enda. Men den kommer, det kan jeg garantere, avslutter Guttormsen før han sier takk for seg med peace, luv og homie-hilsen.